AGORAKickstarta din kreativa idé

AGORA vänder sig speciellt till unga som vill jobba i en av de kreativa näringarna; med design, film, konst, nya media, festivaler, mode eller något annat skapande. Och som vill utveckla ett företag, en förening eller en långsiktig karriär...

AGORA-LOGOTYP-GUL.jpg

13 KREATIVA IDÉER

Just nu kickstartar AGORA tretton kreativa idéer i Sverige, Rumänien, England och Grekland.

Utbildningsträffarna leds av organisationer som har lång erfarenhet av utbildningar och initiativ i de kreativa och kulturella näringarna. Så deltagarna får en rejäl skjuts inom affärs- och projektutveckling, finansiering, produktion, event-koordinering, interaktiv projektdesign och social innovation. Bland annat... Just nu har vi fyra svenska deltagare som har börjat resan mot en kreativ karriär.

 

 

 

Ibland behövs det lite hjälp för att ta passionen vidare till nästa steg. Därför har STPLN tillsammans med fyra andra organisationer startat AGORA. Genom ett årslångt mentorskap, flera inspirations- och utbildningsträffar i Sverige, England, Grekland och Rumänien, ett stort internationellt nätverk och massor av pepp när det är som svårast ger vi idéerna en riktig kickstart! 

 


AGORA är ett samarbetsprojekt mellan STPLN (SWE), SwIdeas (SWE), In Place of War(UK), Fotoessa IKE (GR) och Fabricia de Pensule (ROU) och medfinansieras av Erasmus+.

LogosBeneficairesErasmus+RIGHT_SV (1).jpg
 

Kontakt: anna@stpln.se