Back to All Events

Basics of Laser Cutting Workshop

Torsdagen den 25 januari kommer det att hållas en workshop för laserskäraren på Malmö Makerspace. Vi startar klockan 18.30 och går gemensamt genom hela processen. Fokus kommer att vara på användandet av maskinen men vi kommer även att gå igenom hur man förbereder filer för laserskäraren. 

Det finns plats för ca 8-12 deltagare under kvällen men skulle intresset vara stort kommer det att anordnas fler tillfällen under våren. Kursen är kostnadsfri för alla medlemmar och volontärer på Malmö Makerspace. Om du ännu inte är medlem är du varmt välkommen att delta på kursen och skapa ett medlemskap under kvällen.

Anmälan: Mejla ditt namn, om du är medlem eller inte och vilken workshop du vill delta på till info@malmomakerspace.se

On Thursday the the 25th of January, Malmö Makerspace is arranging a workshop in laser cutting. We will start at 18.30, and go through the entire process. We will focus on the operation of the machine but will also go through how to prepare files for the laser cutter.

There will be room for approximately 8-12 people during the night, but the workshop will be held again during the spring should the interest be big enough. The course is free of costs for all members and volunteers at Malmö Makerspace. If you are not yet a member of Malmö Makerspace you are very welcome to the course and you can sign up on the evening to become a member.

Register: Email your name, if you are a member or not, and the name of the workshop to info@malmomakerspace.se

Earlier Event: January 22
Yoga med the Lynx och Emma
Later Event: January 26
Malmö Jams Too: Global Game Jam 2018