Back to All Events

SCREEN PRINTING WORKSHOP

Måndagen den 22 januari kommer det att hållas en workshop i Screentryck i Malmö Makerspace. Vi startar klockan 18.30 och går gemensam genom hela screentryck processen med handson praktiska exempel. Alla deltagande få material att göra en testtryck på papper och tyg.

Det finns platser till ca 8-12 deltagare under kvällen men skulle intresset vara stort kommer det att anordnas fler tillfällen under våren.  Kursen är kostnadsfri för alla medlemmar och volontärer på Malmö Makerspace. Om du ännu inte är medlem är du varmt välkommen att delta på kursen och skapa ett medlemskap under kvällen.

Anmäl dig till  Kursen är kostnadsfri för alla medlemmar och volontärer på Malmö Makerspace. Om du ännu inte är medlem är du varmt välkommen att delta på kursen och skapa ett medlemskap under kvällen.

Anmälan: Mejla ditt namn, om du är medlem eller inte och vilken workshop du vill delta på till info@malmomakerspace.se 

On Monday the 22nd january, Malmö Makerspace is arranging a workshop in screen printing. We will start at 18.30, and go together through the entire screen print process. You will be provided with material to make a paper and textile print.

There will be room for approximately 8-12 people during the night, but the workshop will be held again during the spring should the interest be big enough. The course is free of costs for all members and volunteers at Malmö Makerspace. If you are not yet a member of Malmö Makerspace you are very welcome to the course and you can sign up on the evening to become a member.

Register: Email your name, if you are a member or not, and the name of the workshop to info@malmomakerspace.se

 

Later Event: January 22
Yoga med the Lynx och Emma