Back to All Events

Frihetsförmedlingen

Söker du större frihet i tillvaron? Besök Frihetsförmedlingens kontor 

Tid: Den 29 oktober kl 16 – 18 

Välkommen till Frihetsförmedlingens frihetskontor på STPLN. Här kan du som söker större frihet i tillvaron bli inskriven på Frihetsförmedlingen, få information om stödåtgärder, träffa förmedlingens initiativtagare eller få hjälp med att utvärdera ditt frihetsbehov tillsammans med Sveriges friaste byråkrat. 

Det går också bra att förboka tid för frihetshandläggning och andra möten genom att att skicka ett mail till cecilia@frihetsformedlingen.se. Fler aktiviteter, events och träffar väntar på Malmökontoret. Kontoret är tillfälligt men återkommande. 


Läs mer om Frihetsförmedlingen på www.frihetsformedlingen.se

Earlier Event: October 28
Repair Cafe Malmö 2018.17
Later Event: October 30
Läskigt skaparläger - återSKAPA