Back to All Events

Make your own cutlery tray - Fixa Grejen

Har du en plastig besticklåda som kasar runt i kökslådorna och där saker inte riktigt får plats? Är den dessutom ful? Usch.

Ta steget från passiv konsument, ta kommandot över situationen och lär dig hur du gör din egen måttanpassade besticklåda i trä, i vår laserskärare på Malmö Maker Space.

Vi ger två kostnadsfria workshops (8 platser per workshop) kl 18-19 och 19-20 på STPLN onsdagen 3 oktober. Denna kväll händer dessutom mycket annat under temat #fixagrejen på STPLN och vi bjuder på riktigt schysst ekoreko-fika.

ANMÄLAN
Olov.kallgarn@malmo.se – ange om du vill gå 18-19 eller 19-20.

Om du har mätt ut innermåtten på en kökslåda, finns möjlighet att skapa din egen besticklåda på plats. Annars, se detta tillfälle som ett tillfälle att lära dig, det kanske bara finns tid och utrymme för 1-2 personer att göra sina besticklådor just denna kväll. Blir du medlem i Maker space kommer många fler tillfällen.
Workshopen är öppen för alla, kostnadsfritt, men föranmälan till olov.kallgarn@malmo.se

---

Do you have a plastic cutlery tray where things don't really fit sliding around your kitchen drawers. Is it also ugly? Bleh.
Take the step from being a passive cosumer, take control over the situation and learn how to make your own custom cutlery tray in wood, using our lasercutter at Malmö Maker Space.

We provide two free workshops (room for 8 people per workshop) 18-19 and 19-20 at STPLN wednesday, october 3. There are also a lot of other things going on under the #fixagrejen theme this evening at STPLN, and we will provide you with really nice fika.

SIGN UP
Olov.kallgarn@malmo.se – specify if you want to attend 18-19 or 19-20.

If you have measured the inner dimensions of one of your kitchen drawers, you can create your own cutlery tray this evening. Otherwise, take the opportunity to learn. There might only be time and space for 1-2 people to make their cutlery tray this particular evening. If you become a member in Malmö Makerspace there will be plenty of opportunities.
The workshop is open for everyone, free of charge, but signup is required by emailing olov.kallgarn@malmo.se and specifying if you want to attend 18-19 or 19-20.

Earlier Event: October 3
Repair Cafe Malmö - Fixa Grejen