Back to All Events

Provpublik på Dödsdansen 3.0

Teater Insite är tillsammans med Teatergrad (Dk) och Teater TVAZZ (Fö) mitt i arbetet med det nordiska scenkonstprojektet Dödsdansen 3.0 baserad på Strindbergs klassiker. I arbetet med att skapa föreställningen söker vi nu provpublik till 13 och 14 november! Om du är sugen klicka på den här och anmäl dig: https://erilun.wufoo.com/forms/z1k4kjkj1thl2bn/

Ø  Du som anmäler dig eller en grupp som provpublik blir ansvarig för den information som skickas till er dagarna före provtillfället. 

Ø  Information skickas ut någon dag före det aktuella datumet. Det beror på att tid och plats kan behöva justeras. 

Provpublikens uppgift
Som provpublik är du del i skapandet av föreställningen Dödsdansen 3.0. Det är en interaktiv upplevelse där publiken deltar i föreställningen som har formen som en fest. Som provpublik är du med och ger regissören och skådespelarna möjlighet att prova hur publiken reagerar under olika moment i föreställningen.

Beroende på när du är provpublik kommer arbetet ha kommit olika långt. Kanske kommer du att få vara med och se hur just en scen ska hanteras, kanske får du vara med om hur publiken ska tas emot och möta lokalen, kanske kommer du att vara med när kocken och skådespelarna undersöker hur föreställningens måltid bäst presenteras. Det enda vi vet är att varje tillfälle är unikt och din insats är viktig!

Earlier Event: November 11
Grow your own tempeh - workshop