Back to All Events

DIY Lamp Workshop - Christmas Edition #1

Den här workshopen är speciellt anpassad för dig som inte vill köpa julklappar utan istället ge bort ting du själv tillverkat i julklapp. Alltså så får ni chansen att designa och bygga en lampa av återbrukat material som ni kan ge bort i julklapp! Ni får såklart också göra julklappar till er själva om ni så vill, eller kanske hinner ni med både och? Det kommer finnas material på plats för att tillverka lampor av glasflaskor, böcker, krukor, vinyl-skivor, och massa andra roliga och unika objekt. 

Det är också varmt välkommet att att ta med sig en eller flera saker som du vill göra om till en lampa, något som du har en sentimental koppling till eller något häftigt du finner på loppis/2nd hand etc. 

I kursen ingår även kort introduktion till cirkulär ekonomi, avfallstrappan samt enklare elinstallationer för lampor.

Vill du ha lite inspiration så kan du titta in min instagram: https://www.instagram.com/_re_volt_/ 

ANMÄLAN
Vi har 10 platser, först till kvarn! Du anmäler dig till workshopen genom att swisha avgiften med beskrivning anmälan DIY Lamp Workshop Christmas Edition #1 och din mail så jag kan bekräfta din anmälan.

AVGIFT
Kostnaden för workshopen är 300 kr/person för att täcka material, tiden jag lägger på detta och så får ni ju 1-2 unika lampor att ta med er hem. Det är först när betalning skett som din plats är bekräftad.

SWISH: +46735597820

Har du frågor så kan du skicka mig ett PM eller skriva direkt i eventet.

Föredrar du att ge bort en upplevelse så att själva gåvan är möjligheten att göra en egen lampa av återbrukat material så kan du kika in syster eventet, DIY Lamp Workshop Experience - Christmas Edition #2: https://www.facebook.com/events/997854800399918/

Låt kreativiteten flöda! 

-------------------------------------------------

The DIY Lamp Workshop - Christmas Edition is specifically designed for you want to make your christmas presents instead of buying them. This is an opportunity to design and craft your own lamp from recycled materials and give the beauties away as unique and fun christmas presents! You’re of course permitted to make christmas presents for yourself if you don’t want to give it away, who knows, maybe you’ll have time for both? There will be materials provided to you in order to make one or more of the following lamps: glass bottle lamp, book lamp and/or a lampshade from a vinyl record. How-ever, we want to foster creative thinking so there will also be other materials and products from which you will be able to design and craft your own lamp. 

The workshop also includes the basics of circular economy, the waste hierarchy and basic electric wiring for lamps.

If you want some inspiration you can take a look at my instagram: https://www.instagram.com/_re_volt_/ 

HOW TO APPLY
There are 10 spots available, first come first serve. You apply to the workshop by swishing me the workshop fee with the description DIY Lamp Workshop - Christmas Edition #1 along with you email so I can send you a confirmation email.


FEE
The fee for the workshop is 300 kr/person order to give you the material possibilities to explore and express yourself creatively. + you will get 1-2 unique lamps to bring back home with you. Your spot at the workshop is confirmed when the payment has been received.

SWISH: +46735597820

If you have questions simply to send me a PM or post in the discussion below.

Do you prefer to give away the experience of making a lamp from upcycled material? Check out the sister event DIY Lamp Workshop Experience - Christmas Edition #2: https://www.facebook.com/events/997854800399918/

Let the creativity flow!

Earlier Event: December 5
Gerillaslöjd Malmö / Malmö Craftivists
Later Event: December 6
Lunch Talks N° 17: Emelie Carlén