Back to All Events

Yoga med din bebis

  • STPLN 3 Stapelbäddsgatan Malmö, Skåne län, 211 75 Sweden (map)

Föräldraledigt? Vill du yoga men har svårt med barnvakt? Inga problem, ta med din baby.

På STPLN kan mammor och pappor med bäbisar yoga njuta ett timslångt yoga-pass. Vi kan inte garanter att det är lika stilla och fridfullt som ditt vanliga pass – såvida inte alla barn väljer att sova samtidigt - men det är en chans för nyblivna föräldrar att sträcka ut och stärka kroppen och förhoppningsvis få en stund för dig och ditt välbefinnande.

Så rulla in barnvagnen och ta med en filt där ditt barn kan leka vara med, strax intill din yogamatta. Mattor finns att låna för de första 12 personerna utan kostnad. 100 kronor/session eller 400 kronor för fem klasser.

Start 12e februari. Alla måndagar mellan 10:00 -11:00. Ett samarbete mellan STPLN och Breathing Break. Yoga ledare, Dittemaria Søndergaard

 

Maternity leave? Wanna do some yoga, but got no babysitter? No problem, just bring the baby.

At STPLN we invite mums and dads with babies to an hour of yoga. It might not be just as quiet and peaceful as the average yoga class – unless all the babies are sleeping through the whole session – but it will be a time for you, as new mum or dad, to stretch and strengthen the body, and hopefully have a moment to yourself.

So, bring the stroller and a baby blanket in case baby is awake so he/she can play and observe right next to your yoga mat.

Mats available for the first 12 people – no additional cost. Pay SEK 100 pr. session, or pay SEK 400 for 5 classes. Starting February 12th and continues throughout March. Every Monday at STPLN at 10am-11am.

A cooperation between STPLN and Breathing Break Yoga. Instructor, Dittemaria Søndergaard

 

Earlier Event: March 3
The Wim Hof Method