Back to All Events

Lunch Talks No° 06: Precious Plastic

 

Från 19:e februari och två veckor framåt har vi Daniel från utbildningen Recyle Design på STPLN. Under en lunch kommer han berätta lite mer om den fantastiska och fria metodiken Precious Plastic, som kan omvandla plastskräp till nytt formbart material, som till exempel går att använda i 3D-skrivare. Ännu har vi varken verktygen eller kunskapen på STPLN för denna metod, men kanske blir det ditt nästa stora projekt?

För mer info besök: https://preciousplastic.com/

Lunch talks är lättsamma föreläsningar öppna för allmänheten, organiserade av STPLN. Det kan handla om allt från cyklar till programmering eller politik. Ta med din lunch, sätt dig ner och lyssna och prata. Vi ses i vårt coworking space.

(Har du något du vill dela med dig av? Låt oss veta så ordnar vi ett lunch talk ihop!)


From the 19th of February to the 2nd of March the student Daniel from Recykle Design is doing his internship at STPLN. During a lunch talk he will tell us about a fantastic and open source method of turning old plastic into new materials that can be used in 3D-printers and other new productions. We don´t have the skills and tools for this method in the house yet, but maybe this could be your next great project? 

To learn more about the method visit: https://preciousplastic.com/

Lunch Talks are easy going free talks open to the public organized by STPLN on everything from bikes to art to coding to politics. Bring your own lunch, sit down, listen and have a chat!

(Do you have something you want to share? Let's know and we'll arrange a lunch talk!)

Earlier Event: February 19
THE BUTTER KNIFE WOOD WORKSHOP
Later Event: February 25
Repair Cafe