Back to All Events

Sy-LAN


Under ett datorspelslan spelar deltagarna datorspel tillsammans på vars en dator intensivt under en helg. På ett sy-LAN gör en likadant fast i stället för att spela spel så syr en. Ta med ditt/dina projekt och en symaskin. Föredrar du att sticka eller virka så kan du såklart också delta! Läs om vårt förra Sy-LAN i Sydsvenskan

På STPLN finns projektplatser, stora tillklippningsbord och härliga sykunniga personer att bolla idéer med och få inspiration av. Unna dig en hel helg där du kan ta dig an dina syprojekt eller testa nya maskinen eller våga prova när du har andra omkring dig som också kan sy - vem som helst kan delta. Vi fixar fika och vego-mat åt deltagarna, så du kan fokusera på ditt skapande!

Så här fungerar det:
Alla tar med sin egen symaskin, sybehör och valfria sömnadsprojekt. Om du inte har en egen symaskin, hör av dig. Det finns ett begränsat antal att få låna. Lokalerna är öppna från kl 9 på morgonen till kvällen, du kan vara med hela dagarna eller så länge du vill och orkar! Bestäm själv vad du vill sy!

Priset är 650 kr och då ser vi till att du får god mat och fika under hela helgen! Om du bokar din plats senast 27 mars kostar den 550 kr. 

Öppet: lördag 28/4 kl 9-19 och söndag 29/4 kl 9-17

Vid frågor och anmälan av matallergi o annat maila hannah.runnqvist@gmail.com

Anmälan och betalning gör du via biljettlänken här ovanför "Biljettinformation" här som leder till Eventbrites biljettförsäljning. Där klickar på den gröna knappen "biljetter".


TIPS för betalning med kort

När du är på anmälningssidan på Eventbrite och fyllt i deltagaruppgifter och ska betala, klicka på ikonerna för bankkort så kommer du vidare till en betalsida. Rulla då lite ner på skärmen till den grå "knappen" där det står "pay with card" (finns nedanför den blå för Paypal). Klicka på den så kommer du vidare till själva kortbetalningen där du fyller i kortuppgifter och namn. När köpet är klart ska du få en biljett / bekräftelse till din e-postadress.

Vid frågor maila hannah.runnqvist@gmail.com så löser vi det mesta!

 

Earlier Event: April 25
Transactional Analysis
Later Event: May 2
Circling