Back to All Events

DIY Lamp Workshop Experience - Christmas Edition #2

Den här workshopen är speciellt anpassad för dig som inte vill ge bort saker i julklapp utan föredrar att ge bort upplevelser istället. Alltså är den här workshopen själva julklappen. Så bjud en vän, familjemedlem eller käraste på denna DIY Lamp Workshop Experience - Christmas Edition #2 så får hen/ni chansen att designa och bygga en lampa av återbrukat material! Det kommer finnas material på plats för att tillverka lampor av glasflaskor, böcker, krukor, vinyl-skivor, och massa andra roliga och unika objekt. Du som vill komma får väldigt gärna ta med dig egna lampor, trasiga eller som inte längre används, så att dom kan ges nytt liv. 

Det är också varmt välkommet att att ta med sig en eller flera saker som du vill göra om till en lampa, något som du har en sentimental koppling till eller något häftigt du finner på loppis/2nd hand etc. 

I kursen ingår även kort introduktion till cirkulär ekonomi, avfallstrappan samt enklare elinstallationer för lampor.

Vill en ha lite inspiration så kan en titta in min instagram: https://www.instagram.com/_re_volt_/ 

ANMÄLAN
Vi har 10 platser, först till kvarn! Du anmäler dig till workshopen genom att swisha avgiften med beskrivning anmälan DIY Lamp Workshop - Christmas Edition #2, din mail och namnet på den som får denna upplevelse. När jag fått in betalningen kommer jag skicka ett bekräftelsemail till dig.

AVGIFT
Kostnaden för workshopen är 300 kr/person för att täcka material, tiden jag lägger på detta och så får ni ju 1-2 unika lampor att ta med er hem. Det är först när betalning skett som din plats är bekräftad.

SWISH: +46735597820

Har du frågor så kan du skicka mig ett PM eller skriva direkt i eventet.

Föredrar du att ge bort en lampa du själv gjort på återbrukat material så kika in på syster eventet DIY Lamp Workshop - Christmas Edition: https://www.facebook.com/events/1339439306197010/

Låt kreativiteten flöda! 

-------------------------------------------------

The DIY Lamp Workshop Experience - Christmas Edition #2 is specifically designed for you who want to give away an experience instead of an object. As a gift your loved one/s will get to design and craft his/her/hen own lamp from recycled materials. There will be materials provided to you in order to make one or more of the following lamps: glass bottle lamp, book lamp and/or a lampshade from a vinyl record. How-ever, we want to foster creative thinking so there will also be other materials and products from which you will be able to design and craft your own lamp. 

The workshop also includes the basics of circular economy, the waste hierarchy and basic electric wiring for lamps.

If you want some inspiration you can take a look at my instagram: https://www.instagram.com/_re_volt_/ 

HOW TO APPLY
There are 10 spots available, first come first serve. You apply to the workshop by swishing me the workshop fee with the description DIY Lamp Workshop Experience - Christmas Edition #2, your email and the name of the person who receives this gift. When i’ve received the payment i will send you a confirmation email.


FEE
The fee for the workshop is 300 kr/person in order to give you the material possibilities to explore and express yourself creatively. + you will get 1-2 unique lamps to bring back home with you. The spot at the workshop is confirmed when the payment has been received.

SWISH: +46735597820

If you have questions simply to send me a PM or post in the discussion below.

Do you prefer to make a lamp made from upcycled objects to give away for christmas? Check out the sister event DIY Lamp Workshop - Christmas Edition: https://www.facebook.com/events/1339439306197010/


Let the creativity flow!

Later Event: January 13
Cykelköket - Open Workshop