Back to All Events

SY-LAN


Så här fungerar det:

Alla tar med sin egen symaskin, sybehör och valfria sömnadsprojekt. Om du inte har en egen symaskin, hör av dig. Det finns ett begränsat antal att få låna. Lokalerna är öppna från kl 9 på morgonen till kvällen, du kan vara med hela dagarna eller så länge du vill och orkar! Bestäm själv vad du vill sy!

Pris: är 680 kr för lördag och söndag och då ser vi till att du får god mat och fika under hela helgen! Öppet: lördag 13/10 kl 9-19 och söndag 14/10 kl 9-17 Endagsbiljett kostar 400 kr.

ERBJUDANDE vid bokning innan 31/12:
-80 kr rabatt på ordinarie pris på helgbiljetten (dvs 600 kr).
-Mängd-rabatt 20 % vid bokning av minst två helgbiljetter (dvs 544 kr per biljett).

ERBJUDANDE utan tidsbegränsning:
-Mängd-rabatt 10 % vid bokning av minst två helgbiljetter (dvs 612 kr per biljett).
-Pris på helgbiljetten för medlemmar i Staden Malmös Hemslöjdsförening 600 kr (ange medlemsnummer).

Anmälan och betalning gör du genom att klicka på den gröna "knappen" där det står "biljetter" eller "tickets". Alternativt swisha namn+mailadress och korrekt belopp till mitt företagsswish 123-2222-073

Anmälan är bindande.

Vid frågor maila hannah.runnqvist@gmail.com så löser vi det mesta!

Välkommen önskar Hannah Runnqvist
______________________________________________________

TIPS för betalning med kort

När du kommit vidare till anmälningssidan och fyllt i deltagaruppgifter och ska betala, klicka på ikonerna för bankkort så kommer du vidare till en betalsida. Rulla då lite ner på skärmen till den grå "knappen" där det står "pay with card" (finns nedanför den blå för Paypal). Klicka på den så kommer du vidare till själva kortbetalningen där du fyller i kortuppgifter och namn. När köpet är klart ska du få en biljett / bekräftelse till din e-postadress.

Vid frågor maila hannah.runnqvist@gmail.com

______________________________________________________

Angående lagring av personuppgifter / GDPR:

Vid köp av produkter och tjänster från Hannah Runnqvist, eller om du varit i kontakt med oss på något sätt, finns du registrerad i mitt kund- eller e-post-register.

De uppgifter som vi sparar är: För- och efternamn, din e-postadress samt mobiltelefonnummer i syfte att underlätta kommunikation med dig angående våra tjänster och produkter.

Vi lämnar aldrig ut mailadress eller andra personliga uppgifter till annan part.

Hannah Runnqvist sparar dessa uppgifter i så länge de är aktuella för den löpande kundrelationen, och till marknadsförings- och informationsändamål, eller tills du önskar få dem raderade ur vårt system. Kontakta mig på hannah.runnqvist@gmail.com om du vill få dina uppgifter borttagna eller inte önskar utskick från mig.

Earlier Event: January 31
Self-care for Creative Souls No. 3
Later Event: February 3
Folkkök Sunday Brunch