Back to All Events

Manisk Mekanisk Måndag - DrivlineDravel

Skriker din kedja vid varje tramptag? Och måste en verkligen ha nya kedjekransar när kedjan byts ut?

Denna vecka går vi igenom bästa medicinen för hängiga, skrikiga, smutsiga och rostiga kedjor. Vi pratar drev, kransar och glappiga vevlager. Du lär dig bemästra den mytomspunna kedjebrytaren, hur kedjan rengörs och oljas, samt hur enväxlade cyklar faktiskt kan ha olika utväxling. Vi går även igenom lösningen på det absolut vanligaste cykelproblemet … att kedjan inte är spänd.

Ta med dig cykeln så den kan bli vårfin samtidigt som du lär dig nya skills.

Manisk Mekanisk Måndag är ett tematisk kurs i cykelmekanik mellan 18.00 och 20.30. Följ alla kurstillfällena, några enstaka eller bara just den saken som din cykel råkar ut för. Det krävs inga förkunskaper för att anmäla sig, det kostar som en biobiljett och då ingår te, kaffe, olja och sorgkantade naglar!

 En manisk mekanisk måndag innehåller alltid både teoretiskt och praktiskt element så ta gärna med din cykel.  

Mer info och billjetter: https://simplesignup.se/event/146697

Earlier Event: March 4
Malmö Makerspace - Members Night
Later Event: March 5
Creative meditation