Back to All Events

Medskapa Interaktiv scenkonst på Österlen - info träff

Inbjudan:
Det glömdas trädgård
Sensommaren 2019 bygger vi ett större mångfacetterat scenkonstverket Det glömdas trädgård på Skillinge Teater, Österlen.

Det glömdas trädgård är en helt ny form av scenkonst utvecklad av det kreativa teamet runt Skillinge Teater Inspirerad av Pans Labyrint, Miasaki, Orfeus och Eurydike, och Alice i underlandet.

Det är en suggestiv och upplevelsebaserad miljö där barn enligt en spelbaserad story-line kan medskapa och skapa egna upplevelser. Att gå in kräver mod, att gå igenom kräver att få och ge hjälp, att hitta framåt och vidare kräver samarbete.

Med hjälp av sensorbaserad elektronik, 3D ljud, 3D ljus (hologramljussättning), Videomapping, digital laserteknik för design av scenografi samt textilkonst bygget vi Det glömdas trägård!

VAR MED: BYGG/GESTALTA/KOMPONERA/REDIGERA
Härmed bjuder vi in alla kreatörer, visual designers, ljuddesigners, konstnärer, som vill vara med och medskapa detta dynamiska scenkonstverk

INFOTRÄFF
Kom till info träff på STPLN, torsdag
25 april kl 18.00 så berättar vi mer…

Det glömdas trädgård är en audiovisuell föreställning som undersöker det ofta glömda minnet av människans inneboende godhet som utgör ett fundament för oss alla!

Man kan även maila oss på: info@skillingeteater.se - address Till STPLN – Stapelbäddsgatan 3 Malmö


Earlier Event: April 24
Members Night - Cykelköket
Later Event: April 25
Croquis at STPLN