Back to All Events

Sunday Service!

Jag tror att vi behöver sammanhang. Alltså, som människor vet jag att vi gör det, men jag tror att du som läser det här behöver fler sammanhang. Ställen där du kan träffa andra människor, ha det najs. Jag känner att jag behöver fler sammanhang och längtar efter att hänga mer med människor jag tycker om. Så det vill jag göra.

Sunday Service är Kanyes namn på ett gäng söndagskonserter han gjort tillsammans med en gospelkör. Vi kommer inte att ha en gospelkör, och jag är inte speciellt kyrklig av mig. Här kommer vi fokusera mer på att hänga och ha det najs. I en podd hörde jag någon som körde ett liknande koncept som hade de här principerna:
”Everybody Friendly, Artist-Driven, God-Optional, All Ages”. Typ så.

En söndagmorgon samlas vi på STPLN. Det kommer spelas livemusik. Är det najs väder är vi ute, annars är vi inne på STPLN. Ta jättegärna med dig frukost/brunch så kör vi picknick! Du får mer än gärna ta med dig vänner, barn, föräldrar eller magiska groda. (Okej, ingen groda, men du fattar.) Kom, så har vi det mysigt tillsammans, lyssnar på musik och hänger.

Jag (Caspian) kommer dessutom att vara borta i fyra månader, från Sep-Jan. Så vill man hinna träffa mig innan jag åker är det här ett ypperligt tillfälle. Komsi!

Och vill man skapa något i samband med det här (laga något gott att bjuda på, spela musik etc) så är det varmt välkommet att skriva till mig!

Earlier Event: August 12
MindLAB meetup
Later Event: August 19
MindLAB meetup