Back to All Events

Workshop inom Bokföring/Fakturering för entreprenörer

Har du också drömmar om att driva en egen verksamhet där du får möjligheten att kunna jobba med det du älskar, på dina egna villkor? Denna workshop är till för dig som har tagit första steget med att starta en enskild firma / aktiebolag / handelsbolag och nu behöver komma igång med bokföring och fakturering.

För dig som redan har ett företag så kan detta även vara en chans att vässa verktygen och kunna göra mer av jobbet själv istället, och på så sätt ha bättre koll på hur det går för din verksamhet.

Louise som kommer hålla i workshopen har arbetat med redovisning och bokföring i över 10 år. Hon är bosatt i Malmö där hon driver eget företag sen några år tillbaka och hjälper entreprenörer med bokföring, deklarationer, löner samt svarar på alla sorters frågor man kan tänkas ha som entreprenör. 

De  grundläggande kraven för att delta i workshopen är att man ska ha ett företag registrerat hos Skatteverket samt ha skapat ett gratis konto på bokio.se. Det spelar ingen roll vilket sorts företag man bedriver eller inom vilken verksamhet. Du kan ha bedrivit företaget i flera år eller fått ditt registreringsbevis igår. Alla är välkomna!

I workshopen ingår grunderna av entreprenörskap, momssystemet, viktiga skatteregler samt bokföring.
Allt ni behöver för att kunna komma igång med er verksamhet.

Max 6 platser per workshop-tillfälle.

Länk till intresseanmälan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhzhIV_mTBD1ipp4-m9lMJFtzcBasEZDIEJvf_fnCblSIMfg/viewform?fbclid=IwAR3tH1FuMSoeuojTzd0tTi64kSWMdooTHN5oyMjRNk4UCpYRokAuaUXA7ts

Facebook-länk : https://www.facebook.com/groups/entrepenormalmo


Earlier Event: October 20
Malmö Makerspace - öppet för medlemmar
Later Event: October 21
Malmö Makerspace - Members Night