Back to All Events

Makers & Creatives: Ett kickstart-program för dig med kreativa idéer

Ibland behövs det lite hjälp för att ta passionen vidare till nästa steg. Därför har vi skapat en mentorskapsprogram som vänder sig speciellt till dig mellan 16 och 29 år som vill jobba inom design, film, konst, ny media, festivaler, mode, musik eller något annat skapande. Och som vill utveckla ett företag, en förening eller en långsiktig karriär…

Som deltagare får du ett 4-månaders mentorskap och flera inspirationsträffar om affärs- och projektutveckling, produktion, event, gerilla-marknadsföring, interaktiv projektdesign och social innovation.

Titta in på www.stpln.org/makersandcreatives eller mejla farah.yusuf@coompanion.se för att få veta mer och snacka om din idé.

Makers & Creatives drivs av Coompanion Skåne i nära samarbete med STPLN och Made in Rosengård med stöd av Region Skåne.

Earlier Event: July 1
Stängt i juli