Filtering by: cykelköket

Manisk Mekanisk Måndag - Sadel- och StyrSvammel
Feb
25
6:00 PM18:00

Manisk Mekanisk Måndag - Sadel- och StyrSvammel

Alla ser vi olika ut! Att susa fram på en cykel med fel storlek eller som inte är inställd är inte bara obekvämt, det kan vara direkt skadligt för din kropp.

Denna veckan lär du dig att ställa in cykeln så att den passar dig och bekanta dig med några av de allra vanligaste cykelverktygen! Vi går igenom olika ramstorlekar, sadelstolpslängder och stryrstammar. Du får lära dig om de tre beröringspunkterna mellan ryttarhen och cykeln och det klassiska hältricket.

Manisk Mekanisk Måndag är ….

View Event →
Manisk Mekanisk Måndag - DiagnosDrabbning
Feb
18
6:00 PM18:00

Manisk Mekanisk Måndag - DiagnosDrabbning

Trampar du runt med tanken att komma till cykelköket för att ge din cykel lite kärlek med är osäker på var din cykel har ont? Kan din cykel säkert rusa fram genom staden utan större risk för sig själv eller andra?

Detta tillfälle lär du dig Cykelkökets metod för att diagnostisera och kolla hur din cykel mår. Vi går igenom vad du enkelt kan fixa på köket, om något behövs köpas in, eller vad som i värsta fall behövs lämnas på den lokala verkstaden. Detta är ett ypperligt tillfälle för att sen bestämma vilka av de resterande kurserna du bör gå.

Diagnosdrabbning är en del av Manisk Mekanisk Måndag ….

View Event →