logga2.png

MAKERS & CREATIVES

ETT KICKSTART-PROGRAM FÖR DIG MED KREATIVA IDÉER

Ibland behövs det lite hjälp för att ta passionen vidare till nästa steg. Därför har vi skapat en mentorskapsprogram som vänder sig speciellt till unga som har en idé inom design, film, konst, ny media, festivaler, mode, musik eller något annat skapande. Och som vill utveckla ett företag, en förening eller en långsiktig karriär…

Genom ett 4-månaders mentorskap, flera inspirations- och utbildningsträffar, ett stort nätverk och massor av pepp när det är som svårast ger vi idéerna en riktig kickstart! 

Träffarna leds av organisationer och inspiratörer som har lång erfarenhet av företagsutveckling och idégenerering i de kreativa och kulturella näringarna. Så deltagarna får en rejäl skjuts inom affärs- och projektutveckling, produktion, event, interaktiv projektdesign, gerilla-marknadsföring och social innovation. 

Deltagarna i programmet erbjuds dessutom en fri plats i STPLN:s co-working space ”Elbow Room” och tillgång till verkstäder med laserskärare, 3D-skrivare, tryckmöjligheter, verkstäder för textil och trä. På STPLN finns också lokaler fullt utrustade för större event, en fotostudio och en mängd olika flexibla rum där en kan anordna workshops, filminspelningar eller något helt annat, helt kostnadsfritt. Allt för att deltagarna ska få de bästa förutsättningarna för att kickstarta sin kreativa idé!


 
 
 
 
 

Makers & Creatives genomförs som ett samverkansprojekt mellan STPLN, Coompanion Skåne och Made in Rosengård med
stöd av Region Skåne och pågår september-december 2019.

 
 
stpln_logga_SVART.jpg
rs_webb.jpg