REPAIR CAFÉ MALMÖ

Repair Café Malmö är stället där du fixar och lagar istället för slänger. Det kan vara en trasig stereo, dator, telefon eller lampa. Vi hjälper dig att hitta felet och laga det tillsammans medan vi lär oss mer om våra elektroniska prylar vi använder till vardags.

Det finns inte gränser och ingenting som är för konstigt att be om hjälp om. Vi är utrustade med de mest udda skruvdragarna och vi är ivriga problemlösare. Välkommen med alla möjliga prylar, även om vi inte har vissa extradelar, exempelvis telefonskärmar, kan du ta med dem så sätter vi ihop det tillsammans. Vi kan inte garantera att vi lyckas, men vi gör alltid vårt allra bästa!

VOLONTÄR

Vi söker efter dig som har kunskap om verktyg, elektronik och som är kreativ när det kommer till att hjälpa dom som kommer till oss med diverse frågor. Det spelar ingen roll om du är pensionär med lång erfarenhet, om du är en teknisk "nerd" och vet hur man löser datorproblem, eller om helt enkelt är en mycket entusiastisk person som vill hjälpa till att förbättra vårt klimatiska fotavtryck. Vi behöver dig!

ÖPPETTIDER

Söndagar 12-16