EN PLATS FÖR EXPERIMENT

STPLN fungerar som en plattform där Malmö med omnejd kan experimentera, i syfte att skapa och dela kultur, och uttryck. Vi erbjuder en flexibel och föränderlig plats att använda för att utveckla och väcka idéer till liv.

Här kan du också få hjälp, och tillgång till användbara resurser, med att utveckla din idé. STPLN kan användas av oberoende producenter, arrangörer, konstnärer eller andra personer med en tydlig, kreativ idé i behov av plats och stöttning. Vi accepterar ansökningar av projekt som rör sig inom områdena konst, teknik och innovation, “crafts” och utbildning, och siktar främst mot projekt som är interdisciplinära, originella, utforskande, socialt ansvarsfulla och entreprenöriella.

 

BRA ETT VETA

*Det händer att vi tackar nej till samarbeten. Detta kan bero på att projektet hamnar utanför våra fokusområden, eller saknar ovanstående attribut. Vi strävar också efter en balans mellan olika sorters uttryck och aktörer för att ha ett program som är kvalitativt och varierande.

*Det är fritt att använda STPLN för events som är öppna för allmänheten. Om du vill göra ett privat event kan du också hyra in dig.

*Vi tillåter inte så kallade medlemsfester eller andra liknande klubb-arrangemang där besökare tar med sin egen dryck. Att servera alkohol vid spelningar eller konserter går endast att göra om arrangören söker ett eget tillfälligt alkoholtillstånd.