STPLN
_MG_1166.JPG

SKAPA MED OSS

Låna lokaler i Malmö för kreativa event, konserter eller projekt öppna för allmänheten. Vi har en fullt utrustat konsertsal med ljudsystem och ljussystem.

EN PLATS FÖR EXPERIMENT

STPLN fungerar som en plattform där Malmö med omnejd kan experimentera, i syfte att skapa och dela kultur, och uttryck. Vi erbjuder en flexibel och föränderlig plats att använda för att utveckla och väcka idéer till liv.

Här kan du också få hjälp, och tillgång till användbara resurser, med att utveckla din idé. STPLN kan användas av oberoende producenter, arrangörer, konstnärer eller andra personer med en tydlig, kreativ idé i behov av plats och stöttning. Vi accepterar ansökningar av projekt som rör sig inom områdena konst, teknik och innovation, “crafts” och utbildning, och siktar främst mot projekt som är interdisciplinära, originella, utforskande, socialt ansvarsfulla och entreprenöriella.

 

AVAILABLE SPACES

STORT MULTI-RUM

Ett stort flexibelt rum med en scen och kapacitet för 120 sittande eller 300 stående. 24-kanals ljudsystem och scenljus med konsol. Projektor och tre meter bred duk. Snabbt internet upp till 1000 mbit/s och tillgång till kök.
Ett perfekt rum för konferenser, föreläsningar, hackathons, utställningar eller större workshops.

 

LITET MULTI-RUM

Ett mindre multi-rum med kapacitet för 30 sittande eller 60 stående. Snabbt internet, scenljus, ljudsystem, projektor och tillgång till kök.
Ett perfekt rum för mindre events, workshops och möten.

 

FABRIKEN

I vår makerspace och workshop-rum i källaren har en kapacitet på 40 sittande. Internet, ljudsystem, scenljus och arbetsbänkar. Tillgång till kök.
Perfekt för praktiska events med en unik atmosfär. 

 

KÖKET

Utrustat med diskmaskin, kyl som är reserverad för events, spis och ugn.
Perfekt för matlagningskurser och förberedelse av mat för events.

 


Bra att veta

*Det händer att vi tackar nej till samarbeten. Detta kan bero på att projektet hamnar utanför våra fokusområden, eller saknar ovanstående attribut. Vi strävar också efter en balans mellan olika sorters uttryck och aktörer för att ha ett program som är kvalitativt och varierande.

*Det är fritt att använda STPLN för events som är öppna för allmänheten. Om du vill göra ett privat event kan du också hyra in dig.

*Vi tillåter inte så kallade medlemsfester eller andra liknande klubb-arrangemang där besökare tar med sin egen dryck. Att servera alkohol vid spelningar eller konserter går endast att göra om arrangören söker ett eget tillfälligt alkoholtillstånd.