VÅRT SPACE

 

STPLN ligger i en gammal stapelbädd där stora fartyg en gång i tiden byggdes och reparerades för att sedan glida ner i dockan. Vi har 2000 m2 som är indelat i studior, workshops och olika rum för event och möten. Vi har varit värd för allt från små och intima möten, till stora livliga konserter. Huset är flexibelt och i ständig förändring och kan anpassas för att fungera för flera olika sorters aktiviteter och behov.

Om du har ett event som är öppet för allmänheten och skulle vilja samarbeta med oss kan du läsa mer om hur du går tillväga här.

 

 
 
 

Stort Multi-rum

Ett stort flexibelt rum med en scen och kapacitet för 120 sittande eller 300 stående. 24-kanals ljudsystem och scenljus med konsol. Projektor och tre meter bred duk. Snabbt internet upp till 1000 mbit/s och tillgång till kök. 

Ett perfekt rum för konferenser, föreläsningar, hackathons, utställningar eller större workshops.

Makerspace

I vår makerspace och workshop-rum i källaren har en kapacitet på 40 sittande. Internet, ljudsystem, scenljus och arbetsbänkar. Tillgång till kök.

Perfekt för praktiska events med en unik atmosfär.

 

 
 

STUDIEBESÖK med "The STPLN story"

Berättelsen om hur den sista stapelbädden på Kockums gamla varv blev en uppskjutningsramp för kreativa projekt, en hubb för experiment och entreprenörskap och tummelplats för idéer och tankar.

Vi kan skräddarsy ditt studiebesök, men oftast börjar vi med berättelsen om huset och fortsätter med en tur i verkstäderna. Kaffe och te serveras om ni vill.

Grupper under 20 personer kostar 1 500 kronor.


Kontakta Stina and Jesper