STPLN
Stpln By Firas Mukarker  (32).jpg

TJÄNSTER

VÅRT SPACE

STPLN ligger i en gammal stapelbädd där stora fartyg en gång i tiden byggdes och reparerades för att sedan glida ner i dockan. Vi har 2000 m2 som är indelat i studior, workshops och olika rum för event och möten. Vi har varit värd för allt från små och intima möten, till stora livliga konserter. Huset är flexibelt och i ständig förändring och kan anpassas för att fungera för flera olika sorters aktiviteter och behov.

Om du har ett event som är öppet för allmänheten och skulle vilja samarbeta med oss kan du läsa mer om hur du går tillväga här.

 

Kontakta Joshua på joshua@stpln.se för frågor angående uthyrning

 
 

Stort Multi-rum

Ett stort flexibelt rum med en scen och kapacitet för 120 sittande eller 300 stående. 24-kanals ljudsystem och scenljus med konsol. Projektor och tre meter bred duk. Snabbt internet upp till 1000 mbit/s och tillgång till kök. 

Ett perfekt rum för konferenser, föreläsningar, hackathons, utställningar eller större workshops.

Litet Multi-rum

Ett mindre multi-rum med kapacitet för 30 sittande eller 60 stående. Snabbt internet, scenljus, ljudsystem, projektor och tillgång till kök.

Ett perfekt rum för mindre events, workshops och möten.

 

Makerspace

I vår makerspace och workshop-rum i källaren har en kapacitet på 40 sittande. Internet, ljudsystem, scenljus och arbetsbänkar. Tillgång till kök.

Perfekt för praktiska events med en unik atmosfär.

 

Köket

Utrustat med diskmaskin, kyl som är reserverad för events, spis och ugn.

Perfekt för matlagningskurser och förberedelse av mat för events.